Reactie plaatsen

Reacties

Esther
4 maanden geleden

Ik wilde altijd al eens een retraite weekend doen, even tijd voor mijzelf en terug naar de basis. Ik las het programma van Renate en Diana en dat sprak mij meteen aan. Ik had vooraf al een intentie gezet, namelijk het oude loslaten en opnieuw beginnen. De ontvangst was warm en hartelijk. De training was goed opgebouwd. Er was ruimte voor iedereen en ik heb vele inzichten gekregen. We zijn alle dagen in de watten gelegd en alles was tot in de puntjes geregeld. Echt top! Ik moest na het weekend echt wel even bijkomen van alle indrukken, en eigenlijk nog steeds wel. De doelen voor dit weekend zijn voor mij ruimschoots behaald. Een absolute aanrader als je verandering wilt of inzichten wilt krijgen in iets in je leven. Dank jullie wel Renate en Diana❣️

Rijna
5 maanden geleden

Wat een geweldig en onverwachts mooi weekend. Ik startte het weekend om alle gasten van een gezonde maaltijd te voorzien, maar mocht tegelijkertijd mee doen met een deel van het retraite, wat een ervaring! Zowel Renate als Diana hebben ons op een liefdevolle en energieke manier geholpen op de weg naar zelfontwikkeling, een reis met je hart en ziel. Daarnaast sliepen we op een prachtige locatie en ontbrak het ons aan niets. Ik kijk terug op een weekend waarin ik mezelf weer heb kunnen vinden samen met een mooie groep mensen.

Linda
5 maanden geleden

Was mijn eerste retraite weekend maar een echte aanrader ! Fijn ontvangst en mooie accommodatie.
De sfeer was echt geweldig , zo ook de begeleiding .
De dagen vlogen om en veel geleerd over mezelf en ook dingen los kunnen laten .
Merk dit nog steeds ook al zijn we een paar weken verder, slaap ook beter.
Kortom ga zo door meiden !

Walter
5 maanden geleden

Voorgaand weekend was ik deelgenoot van deze bijzondere retraite.
Bij retraite ben ik gewend in verbinding te raken met de mensen/deelnemers en trainers om mij heen.
Als professioneel coach en trainer ben ik voortdurend op zoek en geïnteresseerd in wat anderen mij kunnen bieden (lees voorhouden ).
In deze training raakte ik meer dan ooit in verbinding met mijzelf. Hoewel ik dit ervaarde als heftig en diep was het vooral ontspanning en vrijheid die ik achteraf ervaarde. En gezegd mag worden dat ik voor dat besef wel even een paar dagen nodig had.
Tegelijkertijd was het meteen de laatste dag van de training heel duidelijk dat ik daadwerkelijk over het vermogen beschik los te laten.
Hoe en wat… oh en over loslaten ik vraag altijd hoe dat dan moet, want mooie term maar zeg me hoe.
Nou dat weet je in ieder geval na deze training.
De vreugde en liefde en het enthousiasme waarmee ( hoogzwangere Diana en Renate deze retraite geleid hebben was zalig.
Graag tot de volgende dames 🙏🏻♥️🍀☀️

Deborah
6 maanden geleden

Voor mijn man de Choco Glow Journey aangevraagd en is hij aangegaan. Nu staat dit heel ver weg van hem vandaan. Echter hij voelt zich sinds dien veel rustiger en slaapt lekkerder. Echt alsof hij dingen uit het verleden van zich af heeft kunnen laten glijden. Nogmaals bedankt voor deze warme en fijne ontmoeting. Zoals ik al eerder zei, je bent een engel Renate.

Thea
8 maanden geleden

Voor het eerst van mijn leven een emotie reset sessie gevolgd. Ontzettend buiten mijn comfort zone. Wat werden we warm ontvangen. De zaal was sfeervol ingericht. Stapsgewijs hebben we de sessie gedaan met 4 personen. Een beetje wennen dat wel maar het heeft me toch weer meer over mezelf duidelijk gemaakt waar ik verder mijn weg mee kan vinden. Wonderlijk dat je kaarten trekt die zoveel over jezelf en je leven kunnen zeggen. Renate en Diana waren fijne coaches. Super bedankt voor deze ervaring.